Om oss

Ordförande

Elin Frykman

Tandläkarstuderande

e-post: ordforande@ofumea.se

Hej jag heter Elin och är ordförande i OF.
Som ordförande kallar jag till styrelsemöten och stormöten och leder dessa. Jag skriver verksamhetsplan och verksamhetsrapport varje år samt agerar bollplank för de andra posterna. Dessutom har jag på examen förmånen att tacka av studenter som har varit aktiva i styrelsen under sin studietid, samt att organisera den årliga styrelseskiftesmiddagen.Detta och mycket mer ägnar jag mig åt bredvid studierna, det roligaste med min post är att ja får komma i kontakt med så många studenter i andra terminer och på andra odontologiska program!

Vice ordförande

Pegah Reyhani

Tandläkarstuderande

e-post: viceordforande@ofumea.se

Hej jag heter Pegah och jag sitter som vice ordförande i OF. Som vice ordförande är man ansvarig för sponsoravtal och för att se till att upprätthålla goda kontakter med de företag som OF samarbetar med. Man är också huvudansvarig för Odontologiska Inspirationsdagen (OI-dagen) och sätter själv ihop en projektgrupp till denna dag. Det är både en rolig och lärorik post! (Det ingår även en hel del annat i posten så vill ni veta mer så kan ni maila viceordförande@ofumea.se!)"Som vice ordförande håller man koll på sponsoravtal och ser till att upprätthålla en god kontakt med de företag som OF samarbetar med. Man anordnar bl.a. flera lunchföreläsningar under läsåret.
Man är också huvudansvarig för den Odontologiska inspirationsdagen(OI-dagen) och planerar denna dag tillsammans med sin utvalda projektgrupp.Det är en rolig och lärorik post där man får chansen att knyta många nya kontakter! Om ni vill veta mer om posten är det bara att mejla mig på mailadress: viceordforande@ofumea.se

Sekreterare

 

Asha Ismail

Tandhygieniststuderande

e-post: sekreterare@ofumea.se

Hej mitt namn är Asha, jag går termin 4 i tandhygienistprogrammet. Jag är sekreterare inom OF och min post innebär att jag för anteckningar vid styrelsemöten och stormöten bland annat. Som sekreterare har man också ansvar över att det finns tillräckligt med material för kommande event och i expeditionen. Det är en rolig post då man får mycket frirum och passar dig som vill utforska of lite mer.

Kassör

Ayah Hourié

Tandläkarstuderande

e-post: kassor@ofumea.se

Hej jag heter Ayah och sitter som kassör i OF. Föreningens kassör har ansvaret över ekonomin. Det innebär varierande uppgifter som tillexempel att ordna en budget för året, fakturera företag vid diverse event, samt verifierar föreningens kostnader och intäkter.

Klubbmästare

Lisa Lu

Tandläkarstuderande

e-post: klubbmastare@ofumea.se

Hej jag heter Lisa och sitter som klubbmästare i OF. Jag som Klubbmästare ansvarar för att fixa roligheter för våra medlemmar tillhörande Odontologiska föreningen i Umeå. Ibland gratis events, ibland events till ett mycket förmånligt pris! Exempel är en Bowlingssittning på Olearys under vårterminen och OF’s alldeles egna julbord lagomt innan alla sticker på jullov! Sedan tillkommer lite andra roligheter däremellan!"

Sportmästare

Nahir Garis

Tandläkarstuderande

e-post: sportmastare@ofumea.se

Hej jag heter Nahir och sitter som sportmästare i OF. Som sportmästare är man med och anordnar sport och friluftsaktiviteter. Utöver Hemavanresan och Umeå World Cup som traditionellt sett är återkommande aktiviteter så har man fria händer. Viktigast av allt har man en stor budget!

Kulturmästare

Sveja Hoffman

Tandläkarstuderande

e-post: kulturmastare@ofumea.se

Hej Svejs!
Det är jag som är Kulturmästare i OF detta verksamhetsår. Som Kulturmästare är den främsta uppgiften att erbjuda kulturella event till föreningsmedlemmarna; event som sammanför studenter från olika terminer och program. Genom tex grillkvällar, filmkvällar, bakning, museibesök, utflykter eller biobesök. Låt medlemmarna berätta vad de skulle uppskatta. Det finns inga begränsande faktorer, utom budgeten, höhö. Kulturmästaren får leva ut sin kreativitet och samarbetar med fördel med andra mästare och Stugfogden vid olika arrangemang! Hör av dig till mig om du har önskemål och idéer ❤

Ledamot

Nimarta Singh

Tandläkarstuderande

e-post: ledamot1@ofumea.se

Jag heter Nimarta Singh och jag sitter på posten som ledamot.
Det är mitt ansvar att se till att salar bokas inför lunchföreläsningar, stormöten och styrelsemöten.
Jag ser även till att beställa mat och dryck inför våra evenemang!

Informationsansvarig

Merna Jajo

Tandläkarstuderande

e-post: informationsansvarig@ofumea.se

Hej jag heter Merna och sitter som informationsansvarig i OF. Som informationsansvarig har man ansvaret över all form av uppdatering av vår egen hemsida, www.ofumea.se (denna alltså :), samt hålla våra sociala medier vid liv. Man har även ansvaret att göra affischer/planscher om kommande event som OF anordnar så att de är tillgängliga för samtliga odontologiska program. Man har även hand om att få in inskannade tentor och lägga upp de på hemsidan. Fördelen med denna post är att allt arbete kan göras hemifrån! 

Håll dig uppdaterad genom våra sociala medier där alla i styrelsen kan lägga ut viktig info kring kommande event. Bara att gilla nu nu nu! FB: Odontologiska föreningen Umeå. Instagram: Ofumea

 

Har du tentor som inte finns på hemsidan skicka gärna till mig. De ska vara från 2014 och framåt, godkända, tillräckligt läsliga och inskannade. Du kan välja mellan att få biobiljett eller Kahls presentkort värd 50 kr. 

Stugfogde

Elin Ahlqvist

Tandläkarstuderande

e-post: stugfogde@ofumea.se

Hej jag heter Elin och sitter som stugfogde inom OF. Stugfogde tar hand om allt som är relaterat med Odontologiska föreningens skärgårdsstuga i Holmsund. Mig vänder ni er till för bokningar, frågor eller önskemål om OF events på Stugans område.

Redaktör för Sonden

Sofia Persson

Tandläkarstuderande

e-post: redaktor@ofumea.se

Hej! Jag heter Sofia och sitter som chefredaktör för tidningen Sonden som främst berör det studiesociala livet som studerande på de odontologiska programmen i Umeå. Tidningen kommer ut 4 ggr per år och vi tar alltid emot förslag på inlägg. Hett tips: joina redaktionen som skribent. Kakor & kaffe utlovas.