Ordförande

Ahmad Ismail, Tandläkarstuderande.
E-post: ordforande@ofumea.se

Hej, jag heter Ahmad och är ordförande i OF.
Som ordförande kallar jag till styrelsemöten samt stormöten och leder dessa. Jag skriver verksamhetsplan och verksamhetsrapport varje år samt agerar bollplank för de andra posterna. Dessutom har jag på examen förmånen att tacka av studenter som har varit aktiva i styrelsen under sin studietid, samt att organisera den årliga styrelseskiftesmiddagen. Detta och mycket mer ägnar jag mig åt bredvid studierna, det roligaste med min post är att ja får komma i kontakt med så många studenter i andra terminer och på andra odontologiska program!

Vice ordförande

Evelin Elias, Tandläkarstuderande.
E-post: viceordforande@ofumea.se

Hej, jag heter Evelin och jag sitter som vice ordförande i OF.
Som vice ordförande håller man koll på sponsoravtal och ser till att upprätthålla en god kontakt med de företag som OF samarbetar med. Man är också huvudansvarig för Odontologiska Inspirationsdagen (OI-dagen) och sätter själv ihop en projektgrupp till denna dag. Utöver detta anordnar man flera lunchföreläsningar under läsåret. Det är en rolig och lärorik post där man får chansen att knyta många nya kontakter!

Sekreterare

Yona Madi, Tandläkarstuderande.
E-post: sekreterare@ofumea.se

Hej, mitt namn är Yona och jag är sekreterare i OF.
Min post innebär att jag för anteckningar vid styrelsemöten och stormöten. Som sekreterare ansvarar man även för att se över att material som kan behövas för kommande event finns tillgängligt. Det är en post med mycket frirum och passar dig som vill utforska OF lite mer.

Kassör

 

Zein Naffakh, Tandläkarstuderande.

E-post: kassor@ofumea.se

Hej, jag heter Zein och sitter som kassör i OF.
Föreningens kassör har ansvaret över ekonomin. Det innebär varierande uppgifter som tillexempel att ordna en budget för året, fakturera företag vid diverse event, samt verifierar föreningens kostnader och intäkter.

 

Informationsansvarig

Milanda Thomas, Tandläkarstuderande.
E-post: informationsansvarig@ofumea.se

Hej, jag heter Milanda och är informationsansvarig.
Som informationsansvarig ser man över all form av uppdatering gällande vår hemsida samt våra sociala medier. Man utformar affischer inför kommande stormöten/lunchföreläsningar och ser till att de finns tillgängliga för samtliga odontologiska program. Dessutom ansvarar man för databasen av tentor som skickas in i utbyte av biobiljetter eller presentkort på Kahls Kaffehandel.

Ledamot

 

Hewri Hashim, Tandläkarstuderande.
E-post: ledamot1@ofumea.se

Hej, jag heter Hewri och jag sitter på posten som ledamot.
Det är mitt ansvar att se till att salar bokas inför lunchföreläsningar, stormöten och styrelsemöten. Jag ser även till att beställa mat och dryck inför våra evenemang. Detta är en post för dig som är intresserad av styrelsearbete men inte vill ta vatten över huvudet!

Klubbmästare

Sami Janabi, Tanteknikerstuderande
E-post: klubbmastare@ofumea.se

Hej, jag heter Sami och sitter som klubbmästare i OF.
Jag som klubbmästare ansvarar för att fixa sittningar och evenemang för våra medlemmar tillhörande Odontologiska Föreningen i Umeå. Ibland gratisevents, ibland events till ett mycket förmånligt pris!

Sportmästare

Ghanem Omar , Tandläkarstuderande
E-post: sportmastare@ofumea.se

Hej, jag heter Ghanem och sitter som sportmästare i OF.
Som sportmästare är man med och anordnar sport och friluftsaktiviteter. Utöver Hemavanresan och Umeå World Cup som traditionellt sett är återkommande aktiviteter så har man fria händer. Viktigast av allt har man en stor budget!

Kulturmästare

George Chamoun, Tandläkarstuderande.
E-post: kulturmastare@ofumea.se

Hej, jag heter George och sitter som Kulturmästare i OF.
Som Kulturmästare är den främsta uppgiften att erbjuda kulturella event till föreningsmedlemmarna genom t.ex. grillkvällar, filmkvällar, bakning, museibesök, utflykter eller biobesök. Det finns inga begränsande faktorer, hör av dig till mig om du har önskemål och idéer!

Stugfogde

Alaa Almasri, Tandläkarstuderande
E-post: stugfogde@ofumea.se

Hej, jag heter Alaa och sitter som stugfogde inom OF.
Stugfogde tar hand om allt som är relaterat med Odontologiska föreningens skärgårdsstuga i Holmsund. Mig vänder ni er till för bokningar, frågor eller önskemål om OF events på Stugans område.

Redaktör för Sonden

Lein Hilwah, Tandläkarstuderande.

E-post: redaktor@ofumea.se

Hej, jag heter Lein och sitter som chefredaktör för tidningen Sonden.
Tidningen berör det studiesociala livet som studerande på de odontologiska programmen i Umeå. Tidningen kommer ut fyra gånger per år och vi tar alltid emot förslag på inlägg. Hett tips: joina redaktionen som skribent. Kakor & kaffe utlovas.

En kommentar på “Om oss

Kommentarer är stängda.